Offres d'emploi

Administratieve duizendpoot

 

Ben je klantgericht ? Ben je op zoek naar een allround administratieve functie ? Heb je interesse in de automobielsector ? Heb je zin voor orde, oog voor detail en kriebelt het om orde op zaken te stellen ? Heb je een verzorgd voorkomen en een super klantvriendelijke attitude ? Dan ben jij mogelijk de geknipte persoon die we zoeken voor onze toonzaal te Geel ! Aan het onthaal bent u, zowel telefonisch als fysiek, het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Onontbeerlijke eigenschappen:
- Contactvaardig
- Probleemoplossend
- Dynamisch
- Hands-on mentaliteit
- Flexibel
- Proactief
- Stressbestendig

Competenties:
- Ervaring in de sector is mooi meegenomen, relevante ervaring in een professionele omgeving is een must
- Je kan vlot met een computer overweg
- Je spreekt en schrijft vlot en correct Nederlands
- Kennis van Frans en Engels zijn noodzakelijk ! Kennis van Duits is absolute troef !

Je kijkt uit naar een nieuwe uitdaging op professioneel vlak ? Aarzel dan niet en reageer nu via mail aan dorien@ltf.be !
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Technieker met ervaring

 

LTF is ht referentiepunt voor de autoliefhebber, hoofdzakelijk Mercedes en Porsche, en staat garant voor een uitstekende service. Om de verdere groei te verzekeren en het bestaande team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven (onderhouds)technieker.

Functie

Onderhouds- en herstellingswerken efficint en volledig uitvoeren.

Profiel

Je hebt minimaal een A2 diploma automechanica en minstens 2 jaar praktische ervaring in autotechniek, bij voorkeur in onze merken, Mercedes en/of Porsche. Je hebt een sterk technisch inzicht en levert graag correct en nauwkeurig werk af. Je bent een betrouwbaar persoon en werkt graag in een team.

Aanbod

Je komt bij een onafhankelijke dealer terecht waar je ruimte krijgt voor initiatief en je een rele meerwaarde kunt betekenen. Wij bieden je een voltijdse tewerkstelling en een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met uw kennis en ervaring.

Bij interesse kan u ons uw kandidatuur doorsturen via contact@ltf.be.

Gedreven Verkoper

 

U adviseert de klanten vakkundig bij de keuze van hun wagen en fungeert als aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen - omwille van het exclusieve product, spreekt het voor zich dat u een dienstverlening van het hoogste niveau garandeert - u wint het vertrouwen van de klant en slaagt erin goede sales relaties op te bouwen, dit mede dankzij uw enthousiasme - de follow-up van uw clienteel is hierbij uitermate belangrijk - ervaring binnen de automobielsector is een must !