Over LTF

Onafhankelijk verdeler van Mercedes én Porsche

LTF is ontstaan in 1983 als een bescheiden bedrijf. Omwille van het toenemende succes hebben de oprichters na verloop van tijd besloten om hun zaak gestaag uit te breiden. Dit resulteerde in 1992 in de verhuis naar de gebouwen op de Antwerpseweg in Geel. Ondertussen, meer dan 35 jaar na het ontstaan ervan, is LTF uitgegroeid tot een solide firma met een twintigtal werknemers.

Dankzij deze jarenlange ervaring staat ons bedrijf garant voor een uitstekende service en een prima kwaliteit aan de beste prijzen. Wij zijn een onafhankelijke verdeler van hoofdzakelijk Mercedes en Porsche, maar ook andere exclusieve merken zijn regelmatig terug te vinden in onze showroom. U kan bij ons terecht voor zowel jong gebruikte als nieuwe wagens. Bent u een trendsetter en wilt u een wagen vinden die nog niet lang op de markt is, kom dan zeker even langs.

Bij LTF stopt het verhaal trouwens niet na de verkoop van een wagen. Een gemotiveerd team van professionele technici met de nodige knowhow staat voor u klaar in een volledig uitgerust atelier, zodat u en uw wagen steeds met de beste zorgen omringd worden. Deze uitstekende service leveren wij bovendien aan een uiterst concurrentiële prijs. Wij willen onze klanten in de toekomst overigens nog beter bedienen, vandaar de recente verbouwingen en uitbreidingen in ons bedrijf.

Dankzij deze innovaties kunnen wij onze klanten een nog betere service na verkoop bieden.

+0

Auto's in stock

+0

Jaren Kwaliteit

+0

Werknemers

Waarom LTF ?

LTF is een onafhankelijk autoverdeler. Dit is zeker een troef wanneer u op zoek bent naar neutraal advies. Alleen het beste is bij LTF immers goed genoeg !

Eigen werkplaats

Bent u ‘Mercedes’ of ‘Porsche’ rijder en op zoek naar een betrouwbaar servicepunt ? Neem zeker even contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Garantie

Bij aankoop van een wagen bij LTF, kan u steeds op beide oren slapen. Waarom ? Omdat we steeds garantie geven en garantie is ook echt garantie bij LTF ! Geen kleine lettertjes!

LTF Service

LTF volgt de ontwikkelingen in de automobielsector op de voet. Een volledig uitgeruste werkplaats met de allernieuwste apparatuur zorgen voor een adequate aanpak. Onze technici volgen eveneens permanent bijscholing en zorgen er zo voor dat uw droomwagen ook na aankoop met de beste zorgen omringd wordt.

01.

Onderhoud en herstelling

Onze door Mercedes-Benz en Porsche opgeleide en gecertificeerde techniekers hebben oog voor de details die uw wagen zo uniek maken.

02.

Originele onderdelen

Onder het motto dat alleen het beste goed genoeg is, gebruiken wij steeds originele onderdelen om uw wagen in topconditie te houden.

03.

Banden & velgen

Wij monteren uw zomer- en winterbanden en bezorgen ze desgewenst tussentijds onderdak. We reinigen uw lichtmetalen velgen als nieuw en houden uw banden op spanning.

04.

Auto make-over

Wenst u dat uw wagen er terug als nieuw uitziet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Informeer naar onze voorwaarden en rijd met een tot in de puntjes verzorgde wagen buiten.

Top