Vacatures

Technieker met ervaring

 

LTF is hťt referentiepunt voor de autoliefhebber, hoofdzakelijk Mercedes en Porsche, en staat garant voor een uitstekende service. Om de verdere groei te verzekeren en het bestaande team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven (onderhouds)technieker.

Functie

Onderhouds- en herstellingswerken efficiŽnt en volledig uitvoeren.

Profiel

Je hebt minimaal een A2 diploma automechanica en minstens 2 jaar praktische ervaring in autotechniek, bij voorkeur in onze merken, Mercedes en/of Porsche. Je hebt een sterk technisch inzicht en levert graag correct en nauwkeurig werk af. Je bent een betrouwbaar persoon en werkt graag in een team.

Aanbod

Je komt bij een onafhankelijke dealer terecht waar je ruimte krijgt voor initiatief en je een reŽle meerwaarde kunt betekenen. Wij bieden je een voltijdse tewerkstelling en een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met uw kennis en ervaring.

Bij interesse kan u ons uw kandidatuur doorsturen via contact@ltf.be.

Gedreven Verkoper

 

U adviseert de klanten vakkundig bij de keuze van hun wagen en fungeert als aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen - omwille van het exclusieve product, spreekt het voor zich dat u een dienstverlening van het hoogste niveau garandeert - u wint het vertrouwen van de klant en slaagt erin goede sales relaties op te bouwen, dit mede dankzij uw enthousiasme - de follow-up van uw clienteel is hierbij uitermate belangrijk - ervaring binnen de automobielsector is een must !