Vacatures

Een carrière bij LTF

Bij LTF zit je achter het stuur van jouw loopbaan.

Als verdeler van personenwagens die tot de verbeelding spreken en harten sneller doen slaan, legt LTF de lat bijzonder hoog. Ook als werkgever zijn wij minstens even ambitieus. Zijn wagens en techniek je passies? Stap dan in een boeiende carrière als lid van het LTF team. Je zit achter het stuur van een boeiende loopbaan van o.a. techniek, sales en ondersteunende diensten.

Service Advisor

Service Advisor Wij zijn op zoek naar een Service Advisor die ook nog graag zelf de handen uit de mouwen steekt. Je staat in voor de het reilen en zeilen van de werkplaats: - Graduaat autotechnieken of gelijkgesteld door ervaring, ‘techneut’ automotive - Klantgericht - Ervaring binnen ons gamma premium merken Mercedes en/of Porsche is een absolute plus, ervaring in de Automotive een MUST ! - Afwisselende job - Sterk in organiseren en plannen - Je controleert kwaliteit, tijdsregistratie en werkorders - Planning/werkverdeling techniekers - Als verantwoordelijke werk je naar optimalisatie van productiviteit en efficiëntie - Sterk in het aansturen van een team - Beheer magazijn - Werkplaats die up-to-date is - u heeft alle nodige apparatuur - je hebt een technische opleiding, Bachelor of gelijkwaardig door ervaring - je hebt uitgebreide ervaring in het mechanisch onderhoud van voertuigen - je hebt leidinggevende capaciteiten - je hebt een probleemoplossend vermogen Als onafhankelijke verdeler van Mercedes en Porsche bieden wij u een voltijdse job, met een marktconform salaris. U komt terecht in een familiale omgeving, een gevestigde waarde in de Kempen en omstreken. Ben jij de geschikte kandidaat m/v? Wacht niet langer en solliciteer dan nu ! Interesse ? Aarzel niet ! Stuur uw CV aan contact@ltf.be !

Mechanieker

LTF is hét referentiepunt voor de autoliefhebber, hoofdzakelijk Mercedes en Porsche, en staat garant voor een uitstekende service. Om de verdere groei te verzekeren en het bestaande team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven (onderhouds)technieker. Functie Onderhouds- en herstellingswerken efficiënt en volledig uitvoeren. Profiel Je hebt minimaal een A2 diploma automechanica en minstens 2 jaar praktische ervaring in autotechniek, bij voorkeur in onze merken, Mercedes en/of Porsche. Je hebt een sterk technisch inzicht en levert graag correct en nauwkeurig werk af. Je bent een betrouwbaar persoon en werkt graag in een team. Aanbod Je komt bij een onafhankelijke dealer terecht waar je ruimte krijgt voor initiatief en je een reële meerwaarde kunt betekenen. Wij bieden je een voltijdse tewerkstelling en een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met uw kennis en ervaring. Als onafhankelijke verdeler van Mercedes en Porsche bieden wij u een voltijdse job, met een marktconform salaris. U komt terecht in een familiale omgeving, een gevestigde waarde in de Kempen en omstreken. Ben jij de geschikte kandidaat m/v? Wacht niet langer en solliciteer dan nu ! Interesse ? Stuur uw CV als de bliksem aan contact@ltf.be !

Rasechte verkoper

U adviseert de klanten vakkundig bij de keuze van hun wagen en fungeert als aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen - omwille van het exclusieve product, spreekt het voor zich dat u een dienstverlening van het hoogste niveau garandeert - u wint het vertrouwen van de klant en slaagt erin goede sales relaties op te bouwen, dit mede dankzij uw enthousiasme - de follow-up van uw cliënteel is hierbij uitermate belangrijk - ervaring binnen de automobielsector is een must !

SOLLICITATIE

Heb jij ook een sterke passie voor wagens en techniek? Stuur ons dan je CV en motivatie naar contact@ltf.be. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

 

 

Bij LTF zit je achter het stuur van jouw loopbaan.

Zijn wagens en techniek je passies? Stap dan in een boeiende carrière als lid van het LTF team. Je zit achter het stuur van een boeiende loopbaan van o.a. techniek, sales en ondersteunende diensten.

 

Top