Service

 • Onderhoud en herstelling

  Uw Mercedes of Porsche is een betrouwbare en veilige wagen. Om deze kwaliteiten te blijven garanderen is een vakkundige service noodzakelijk. Uw wagen wordt bij LTF met de grootste zorg gecontroleerd. Onze door Mercedes-Benz en Porsche opgeleide en gecertifieerde techniekers controleren niet alleen de belangrijkste veiligheidsfuncties maar hebben ook oog voor de details die uw wagen net zo uniek maken. LTF beschikt over de meest recente diagnoseapparatuur van Mercedes (Stardiagnose) en Porsche (PIWIS II tester).

 • SnelService

  Bij onze SnelService kan u steeds zonder afspraak terecht voor kleine herstellingen... het vervangen van het lampje van een koplamp, een ruitenwisser die aan vernieuwing toe is, oliepeil weer op punt zetten, ... wij helpen u graag ‘à la minute’ verder!

 • Originele onderdelen

  Onder het motto dat alleen het beste goed genoeg is, gebruiken wij originele onderdelen om uw wagen in topconditie te houden.

 • Ongeval en carrosserieherstelling

  Een ongeval komt steeds ongelegen en brengt heel wat praktische 'rompslomp' met zich mee. Na een ongeval volstaat 1 telefoontje naar LTF om uw wagen te takelen. Wij zorgen onmiddellijk voor een vervangwagen zodat u mobiel blijft. Nadien staan wij garant voor een vakkundige en originele herstelling van uw wagen en ronden wij uw verzekeringsdossier volledig af.

 • Banden & velgen

  Wij monteren uw zomer- en winterbanden en bezorgen ze desgewenst tussentijds onderdak. We reinigen uw lichtmetalen velgen als nieuw en houden uw banden op spanning. Om de scherpe concurrentie op de bandenmarkt aan te gaan, bieden we zeer scherpe prijzen aan op banden van premiummerken zoals Michelin, Pirelli, enz.

 • Wachtruimte

  Bij ons bent u meer dan welkom. Wij bieden u graag iets fris of een lekkere kop koffie tijdens het wachten. Onze wachtruimte beschikt eveneens over gratis internet, TV en allerhande lectuur. Ook kunt u tijdens het wachten gebruik maken van een ingerichte kantoorruimte.

 • Klimaatregeling

  Opdat uw aircosysteem op een zo efficiënt mogelijke manier zou blijven werken, raden wij u aan dit regelmatig vakkundig te laten onderhouden!

 • Auto make-over

  Wenst u dat uw wagen er terug als nieuw uitziet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Informeer naar onze voorwaarden en rijd met een tot in de puntjes verzorgde wagen buiten.

 • Verhuur van vervangwagens

  Wij houden u mobiel. U heeft een druk bezette agenda, u wilt geen tijd onnodig verspillen of u heeft andere plannen? Geen nood! Reserveer tijdig uw afspraak en een vervangvoertuig. Wij beschikken over een 8-tal vervangwagens, zowel geschakeld als met automatische versnellingsbak.

Mercedes & Porsche Servicepunt

Bent u ‘Mercedes’ of ‘Porsche’ rijder en op zoek naar een betrouwbaar servicepunt? Neem zeker even contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

» Maak een afspraak

 

Een afspraak maken bij LTF?

Da’s kinderspel! Een goed onderhouden wagen is een veilige wagen die langer meegaat. Onze door Mercedes-Benz en Porsche opgeleide en gecertificeerde techniekers zijn gespecialiseerd in het perfecte onderhoud van je wagen. Rij veilig en maak daarom nu een afspraak in onze werkplaats.

Top